Over Herculean

Welkom bij Herculean. We zijn een internationale groep die gespecialiseerd is energie en engagement. Zowel voor organisaties als merken.

Nood aan een strategische partner om bedrijfswaarden tot leven te brengen? Een familiedag, personeelsevenement of teamdag voor uw bedrijf? Hulp nodig om een duurzaam welzijnstraject te implementeren? Herculean snelt ter hulp. Ons online platform ondersteunt u bij de communicatie, administratie en wordt aangepast naar uw look en feel.

Herculean is een coöperatieve die gelooft in de kracht van duurzame groei, waarbij getalenteerde mensen en gemotiveerde partners fantastische organisaties neerzetten, zodat klanten enthousiast naar huis gaan met schitterende herinneringen en aandeelhouders een gezonde return krijgen.

Herculean werd in 2012 in België opgericht en ontstond uit de Hercules Trophy die al sinds 1999 bestond. Hercules Trophy is de coolste team competitie op de planeet waar zowel sportieve als niet-sportieve mensen kunnen aan deelnemen om hun team te versterken, te netwerken en vooral veel plezier te beleven.

Met de steun van investeerders en nu ook crowd, is Herculean aan een sneltreinvaart gegroeid tot een gevestigde waarde met duizenden fans in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Amerika.

Naast Hercules Trophy werden inmiddels ook Hercules Projects en Hercules Academy opgericht. De specifieke kennis op het vlak van sportainment en welzijn aan bedrijven aan te bieden, gecombineerd met het unieke Herculeaanse DNA waarin FUN primeert, stellen ons in staat om totaaloplossingen aan te bieden.

Maar daar stopt het niet. Ook de Pink Ladies Games groeide uit tot een schitterend concept waarin duizenden dames het tegen mekaar opnemen in een ladies-only competitie voor het goede doel.

Herculean positioneert zich als vertrouwenspersoon van verschillende departementen binnen een organisatie. U heeft al een event partner? We werken ook samen met de vaste event partners van uw bedrijf en voegen er de herculeaanse touch aan toe.