Over Herculean

Herculean is het B2B sportainment en welzijn platform dat in 2012 in België ontstond uit de Hercules Trophy en langzaam maar zeker gegroeid is tot een gevestigde waarde met duizenden bedrijfsfans in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Amerika. Herculean is een coöperatieve die gelooft in de kracht van fans en in duurzame groei. Naast Hercules Trophy werden inmiddels ook Hercules Projects en Hercules Academy opgericht.

Verschillende generaties op de werkvloer samen voor 1 doel laten gaan. Een zeer moeilijke opdracht voor bedrijven in een steeds sneller veranderende markt. Bedrijfsleiders verstaan steeds beter de kracht van mensen. Ze zitten met de handen in het haar om een welzijnsprogramma aan te bieden waar alle doelgroepen zich goed bij voelen. Bovendien worden ze geconfronteerd met een gefragmenteerde welzijnsmarkt en zien ze vaak het bos door de bomen niet meer.

Herculean is een partner van bedrijven via drie business units:

Herculean heeft ondertussen eigen kantoren in België, Dubai en New York en is wegens groot succes aan het uitrollen in tientallen nieuwe landen.

De stichters geloven bovendien in de kracht van de coöperatieve structuur waarin alle stakeholders de Herculeaanse droom mee vorm geven: financiële partners, sleutelfiguren, partners en fans.

Op 15 februari lanceerden de stichters het sluitstuk in de coöperatieve gedachte: vanaf nu kunnen fans een aandeel verwerven via crowdfunding en zo ambassadeur worden!