Community Event voor bedrijfsrevisoren

Op 13 juni organiseerde Hercules Projects een Herculaans netwerkevent voor een hondertal bedrijfsrevisoren. Het werd een primeur als het eerste IBR Community Event voor stagiairs- en bedrijfsrevisoren -bedacht door de Jongerenraad van het IBR (Instituut van de Bedrijfsrevisoren). Place to be: De Waerboom in Groot-Bijgaarden.

Voorheen organiseerde het IBR/IRE voornamelijk inhoudelijke sessies en diners. Op vraag van de jongeren werd beslist om een nieuwe richting in te slaan. Het werd een inspirerend netwerkevent in een informele sfeer en in 3 talen. Inclusief een website op het Herculean platform, een originele networking challenge, lekker eten en een onvergetelijke gezamenlijke uitdaging op het einde van de avond als “verrassing”. Niet het zoveelste diner dus, maar wel networking 2.0.

Reken daarbij nog eens tal van gelijkgezinde concullega’s die een hechte community willen maken van zoveel mogelijk bedrijfsrevisoren en -stagiairs en je krijgt het ideale recept voor een zeer geslaagde eerste editie!

Dat vonden trouwens ook het IBR en de deelnemers zelf: “Hartelijk bedankt voor het professionele evenement. We hebben veel positieve reacties ontvangen!

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s