Medewerkers connecteren op de AMS Sensors Trophy

“Customers will never love a company until the employees love it first.

Simon Sinek, author, Start with Why

15 juni: een prachtige zonovergoten dag. AMS Sensors, de marktleider in het vervaardigen van sensoren, had geen betere datum kunnen kiezen voor hun jaarlijkse teamdag.  En Hercules Projects mocht deze teamdag organiseren. Het doel? De medewerkers met elkaar te connecteren. Geen overbodige luxe in een hardwerkende organisatie met tal van buitenlandse medewerkers!

De dag werd omgedoopt in de “AMS Sensors Trophy“, gebaseerd op het Hercules Trophy concept, maar dan in een op maat gemaakt AMS jasje . De AMS Sensors Trophy verwelkomde zo’n kleine 100 werknemers van AMS in het Boeckenberg Sport & Businesscenter in Antwerpen.

 

 

Tegen de middag kwamen de medewerkers aan en konden zowat meteen genieten van een heerlijke lunch. De medewerkers werden op voorhand ingedeeld in teams, waarbij vooral werd gelet op de diversiteit.

De competitie startte naar aloude gewoonte met een hersenbreker. Hierna gooiden we de spieren en de sfeer even los met een opwarming6 challenges passeerden daarna de revue, gaande van de Flip It, Cross Country, F1 Tire Change, Laser Clay Pigeon Shooting, Minute To Win It en Giant Table Soccer. De dag eindigden met een prijsuitreiking in typische Herculeaanse sfeer.

 

Humor, actie, sport voor iedereen en uiteraard ook het competitie element: het blijven onontbeerlijke ingrediënten voor een succesvol recept! De AMS medewerkers lieten het beste van zichzelf zien en genoten van een onvergetelijke dag onder collega’s. Wedden dat het engagement een graad of 10 gestegen is?

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s