Pink Ladies Games 2018: Smack my Pony battle!

on

Nu de helft van alle battles van de Pink Ladies Games 2018 aangekondigd zijn, krijgt het programma steeds meer vorm. Mocht je ze gemist hebben: de C&A Catwalk Challenge, Flip It en de Pink Ladies Suzuki Battle vind je hier! En met nog maar 20 nachtjes slapen tot Antwerpen, wordt het hoog tijd om ook de laatste 3 battles de wijde wereld in te sturen.

Voor de vierde battle halen we het beste paard van stal. En dat mag je letterlijk nemen, want tijdens de Smack my Pony toveren we je om in een heuse amazone met Indiaanse en/of Noord-Amerikaanse roots. Bonuspunten voor wie het hardst en overtuigendst “Yeeha” kan roepen!

Al gaat het hem hier in de eerste plaats niet over de looks, maar wel over je sublieme paardrijskills. Verwacht je aan een dressuur/jumping cross-over waar zelfs Black Beauty van zou huiveren. Misschien toch nog gauw even bij de paardenfluisteraar binnenspringen dan?

Serieus nu: de Smack my Pony battle zal je vooral doen schateren van het lachen. Zie je jou en je vriendinnen daar al gaan, op zo’n mechanische pony? Wij zijn alvast reuze benieuwd naar hoe jullie het er vanaf zullen brengen!

Denk je nu “Oh dat is een makkie”? Wel… eerst AntwerpenRoeselareMechelenDe PanneWestendeGeelGent, of Leuven in 2018 en dan misschien de Olympische Spelen in Tokyo 2020?

See you there ladies!

3 reacties Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s