MBTI: ISTJ Persoonlijkheid

Algemeen: 

ISTJ’s zijn, net zoals Natalie Portman, erg betrouwbaar en gaan steeds zeer systematisch te werk. Ze zijn dan ook heel praktisch, ordelijk en realistisch ingesteld. Ze gaan graag met een duidelijke structuur en heldere processen te werk. Ze zijn heel taakgericht en gaan niet snel van hun besluiten afwijken. Tradities zijn voor hen van groot belang net zoals loyaliteit. Ze kunnen zich zeer sociaal opstellen in situaties waar ze echt op hun gemak zijn.

natalie-portman-1

ISTJ’s op het werk:

Op het werk verdienen ISTJ’s hun succes door hun grondigheid en betrouwbaarheid. Ze zijn op het werk zeer ordelijk en georganiseerd. Hun werk moet op de juiste manier vervuld worden en daar nemen ze graag de tijd voor. Ze zullen hun werk altijd tot in de puntjes uitgewerkt afleveren en tegelijkertijd de deadline halen. De geschikte sectoren voor ISTJ’ers zijn het bedrijfsleven, dienstverleningen, techniek, technologie, overheid, … Werkgevers hebben heel veel baat aan een ISTJ’er want het zijn echt workaholics.

Werkpunten voor ISTJ’ers:

ISTJ’s: pas op dat je je niet te onpersoonlijk opstelt. Mensen in je omgeving kunnen al snel het gevoel krijgen dat je niet veel over jezelf kwijt wilt. Zie ook dat je je niet te star opstelt (situatie – taak – actie – resultaat). Af en toe meer flexibeler zijn, mag wel!

Je kan meer informatie over de ISTJ’ers hier vinden.

 

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s