Flair vs Libelle op de Ladies Games

De Flair Games van 2016 worden omgedoopt in Ladies Games en breiden uit naar nieuwe Vlaamse steden. Het doel? Zoveel mogelijk vriendinnen mobiliseren voor een dagje actie, fun, cocktails en hunks en onvergetelijke herinneringen creëren.

Sinds dit jaar is ook het magazine Libelle erbij! En dit zorgt meteen al voor de nodige gezonde concurrentie tussen beide magazines. Hoofdredacteurs Mie Van der Auwera en Frederik De Swaef kwamen op het lumineuze idee om elkaar uit te dagen en onderling uit te vechten welk magazine zal triomferen.

Welk magazine past het best bij jou en verdient het om te winnen?

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s