Herculeaanse Operations Director: Sanne Augusteyns!

We verwelkomen nieuwe Herculeaan Sanne Augusteyns graag als Director of Operations in ons team.

Met zijn 31 jaar is Sanne Augusteyns nog maar net uit de startblokken geschoten en toch heeft hij al aardig wat stappen gezet in de sport- en eventwereld. We zijn dan ook heel blij dat Sanne’s parcours langs Herculean loopt en hij mee onze toekomst wil vormgeven.

Toen Sanne zijn opleiding Bachelor LO afrondde, organiseerde hij al zijn eigen loopevent “Decathlon Duorun” dat hij recent heeft overgedragen aan zijn co-partner. Zijn interesse in sport en events heeft hij nog verder bekwaamd in de opleiding Sportmanagement aan de Vrije Universiteit Brussel. Snel daarna is hij 3 jaar als sportpromotor aan de slag gegaan bij Jeugdsport Antwerpen, “Jespo”, waar hij instond voor de organisatie van events en het laagdrempelige wekelijkse sportaanbod voor 2.500 kinderen.

De overstap naar Golazo Sports was dan ook een logisch gevolg om zijn eventmanagement skills nog verder aan te scherpen. In zijn 5-jarige carrière bij Golazo heeft hij een aardige lijst van events op z’n conto staan: Urban Trails, Color Runs, Night Runs, Zesdaagse van Gent, Azencross Loenhout, …

Naast zijn drukke agenda, richtte hij het Ringland Festival met een opkomst van 15.000 bezoekers op en gaf het Ringland project een stevige duw in de rug.  Dit ging niet onopgemerkt voorbij en 6 maanden geleden is hij begonnen als freelance marketing manager aan een ambitieus Dakar 2019 project.

Elk project benadert hij aan vanuit een 360° visie en zorgt ervoor dat dit steevast tot een succes leidt. Deze karaktertrek heeft hij zeker overgehouden aan zijn deelname aan de GoreTex Transalpine Run, waar hij samen met zijn vader gedurende 1 week al hardlopend 240km heeft afgelegd  door de Alpen. Een ervaring die hem veel heeft bijgebracht. Sport en beweging ziet hij dan ook als een must voor iedereen en als een tool om het beste uit jezelf en anderen te halen.

De Herculean feeling zit al lang in zijn bloed en hij heeft dan ook heel veel zin om Herculean nationaal en internationaal op de kaart te zetten! Welkom Sanne.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s