Lancering Crowdfunding: een verslag

Op 22 maart lanceerden we de publieke equity crowdfunding campagne van Herculean met een infoavond in Kazerne Dossin Mechelen. Meteen een ideale gelegenheid om de visie, groeiplannen en businessmodel achter Herculean te weten te komen en de ondernemers te ontmoeten.

Crowdfunding is immers niet meer weg te denken uit het ondernemerslandschap en wordt steeds meer een interessant financieringsmodel, voornamelijk vanwege de mogelijkheid om al vanaf 100 euro in te stappen. 
Het werd een boeiende avond over een authentiek Belgisch ondernemersverhaal met gezonde ambities. Pieter Vanderbeeken en Peter De Decker van MyMicroInvest verschaftes er meer uitleg over de mogelijkheden van Crowdfunding. Daarnaast lichtte Roger Malevé, CIO Nationale Loterij en Voorzitter van Lotto Soudal/Captains of Cycling de mogelijkheden van de coöperatieve toe. Yves Vekemans vertelde er meer over de Herculeaanse ambities. 

Bekijk hier de video:

De campagne loopt tot eind april! Zelf instappen in het Herculean crowdfunding verhaal voor 100 EUR? Klik hier.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s