Saartje Vandendriessche: rolmodel voor Vrouwelijk Sportend Vlaanderen

De meesten onder ons kennen Saartje Vandendriessche als de super spontane TV-figuur van onder andere het Eén programma ‘Vlaanderen Vakantieland’ en de rubriek ‘Nooit meer moe’ in het zomerprogramma ‘1000 Zonnen en Garnalen’.

Maar Saartje is zoveel meer dan die enthousiaste spring-in-‘t-veld mediapersoonlijkheid die haar met de tijd de al dan niet benijdenswaardige status van échte BV opleverde.

Wat velen misschien niet weten is dat Saartje gaandeweg een écht rolmodel werd voor Vrouwelijk Sportend Vlaanderen. In de afgelopen jaren ging ze tal van sportieve uitdagingen aan. De ene uitdaging al wat straffer dan de andere. Ooit was ze het gezicht van de 100km Ladies Only en de 1000km van Kom Op Tegen Kanker. We zien haar jaarlijks terug tijdens de Mon Ventoux beweegcampagne van Sporta die duizenden Vlamingen op verantwoorde manier aanzet om te beginnen fietsen. En net als vorig jaar is Saartje ook in 2017 grote gangmaker van de succesvolle ‘Loop Naar De Maan’ ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Even graag duikt Saartje incognito op, tijdens kleine en grote sportevenementen overal ten lande! Af en toe helemaal alleen, maar meestal in goed gezelschap van sportieve vrienden en vriendinnen die maar al te graag in haar gezelschap vertoeven.

Van jongs af aan speelde sport en beweging een belangrijke rol in Saartje’s leven. Ze is een sporter in hart en nieren. Zoals ze zelf zegt: ‘ik heb zowat alle sporten beoefend, zelfs ballet!’ Vandaag beweegt Saartje zes dagen op zeven. Ze zwemt, loopt en fietst. Het maakt haar leven niet alleen completer, ze beleeft er plezier aan en het geeft haar de broodnodige, altijd heerlijke energieboost. Saartje is het levend bewijs van #walkyourtalk. Ze doet wat ze zegt!

Sport bekleedt voor velen een belangrijke sociale functie. Ook wij leerden Saartje kennen op de fiets! We ontmoetten elkaar telkens en vaak onverwacht, opnieuw. Tot we écht in gesprek raakten en merkten dat we heel wat gemeen hebben met elkaar. Niet in het minst de passie voor sport en bewegen is wat ons verbindt.

Waar het voor Saartje aanvankelijk voornamelijk een privéaangelegenheid was, kreeg sport & beweging op organische manier ook in haar professionele leven steeds meer aandacht. Niet alleen gaat ze gretig in op allerhande TV opdrachten in dit verband. Er ontstond ook het idee om zelf een sportkledingslijn te ontwerpen. Hierbij wil Saartje ingaan tegen schreeuwerige, weinige vrouwelijke sportoufits in vaak schaars gevulde winkelrekken in de damesafdeling.

Saartje wil elke vrouw, jong en oud, aanmoedigen om in zichzelf te geloven. Ze wil dames het zelfvertrouwen geven dat ze verdienen en waarnaar ze verlangen. Een mooie, gepaste sportoutfit kan daarbij een klein handje helpen.

SARACINO is een modieuze collectie geworden, die in samenwerking met het aloude Belgische fietskledingmerk DECCA werd ontwikkeld. 100% van Belgische makelij, een kostbaar goed in deze tijden. Het SARACINO gamma bestaat uit een exclusief aanbod running én cycling kledij voor de actieve vrouw. De vrouwelijke elegantie & verrassende designs vormen de rode daad doorheen deze collectie.

Omdat wij vrouwen, sport, bewegen, Saartje én DECCA genegen zijn, willen wij maar al te graag dit nobele initiatief van Belgisch ondernemerschap steunen.

Een ding is zeker, wij zullen voortaan in mooie & gepaste outfit aan de start verschijnen! Vol zelfvertrouwen!

www.saracino.be

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s