De vierde labour van de Herculean Days (gekozen door de fans!)

Voor de eerste maal in de geschiedenis van Hercules Trophy hebben we een labour
gekozen in co-creatie met de deelnemers. We hopen dat jullie deze aanpak appreciëren, zodat we het in de toekomst kunnen herhalen. Bedankt aan iedereen die gestemd heeft! De resultaten zijn duidelijk: 72% heeft ja gestemd! Hier vind je de gedetailleerde resultaten.

Het ging hier over Foot Darts, de interessante combinatie van darts en voetbal. We beloofden rekening the houden met jouw mening. Dit betekent dat Foot Darts nu een officiële labours is, zowel bij de Hercules Trophy in Antwerpen als bij de Herculean Days in Mechelen!

Benieuwd hoe het eruitziet? Dat kan je hieronder bekijken!

By the way: als u op zoek bent naar bullseye marketing, kan dit de kans zijn voor jou! Je merk verbinden met deze populaire labour resulteert in merkbetrokkenheid die je nooit eerder hebt gezien. Geïntrigeerd? Neem contact met ons op en wij zullen u er alles over vertellen.

Laat een boodschap achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s